Nederland heeft z'n eerste padelglossy

Nederland heeft z'n eerste padelglossy

16-09-2024 (12:21) - Media

PADEL2025 is de titel van de eerste Nederlandse padelglossy. Rafael van der Vaart (oud-voetballer, padelgek en toernooidirecteur van Decathlon Premier Padel Rotterdam) heeft het eerste exemplaar van dit tijdschrift in ontvangst genomen.

Uitgeverij FC Klap speelt op de populariteit van de sport in met de lancering van het magazine PADEL2025. Net als op de baan is dit een plek waar passie, plezier en prestaties samenkomen. 

PADEL2025 wordt gemaakt door bladenmakers in hart en nieren met een passie voor padel, elk op zijn of haar eigen manier en niveau. Aan het woord komen experts, liefhebbers en padelgekke BN’ers: PADEL2025 inspireert op het gebied van lifestyle en reizen en bied herkenbare verhalen voor iedereen die weleens op een padelbaan heeft gestaan. Daarnaast besteden is er aandacht voor de laatste trends op het gebied van materiaal, ballen en schoeisel. 

Nu in de winkel

Het eerste nummer van PADEL2025 is nu te koop. De glossy ligt op 4.000 verkoopplekken in het tijdschriftenschap, maar is ook in het non-traditionele kanaal verkrijgbaar, zoals bij sportwinkels en padelbanen. Ook is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Volgend jaar zal PADEL2025 vier keer verschijnen.

Spin-off

Eind 2024 komen de makers van PADEL2025 bij wijze van spin-off met een boek waarvoor bekende Nederlandse en buitenlandse padellers worden geïnterviewd over hun fascinatie voor deze snel groeiende sport.


Bureaus

Marketing

Economisch