VKMag en Daily Buzz stappen uit bij Just Another media Company

VKMag en Daily Buzz stappen uit bij Just Another media Company

01-11-2023 (10:45) - Media

VKMag / DailyBuzz besloten om op eigen kracht verder te gaan, onafhankelijk van Just Another Media Company (JAMC). Hoewel de samenwerking met JAMC waardevolle inzichten en kansen heeft geboden, ziet VKMag / DailyBuzz nieuwe mogelijkheden om zelfstandig te groeien en de markt te bedienen.

Op onderdelen zullen VKMag / DailyBuzz en JAMC blijven samenwerken. Dit zorgt voor een geleidelijke overgang en stelt beide partijen in staat om de vruchten van hun eerdere samenwerking te blijven plukken. VKMag en DailyBuzz zullen de verantwoordelijkheid voor de verkoop van commercie¨le ruimtes zelfstandig dragen, waardoor het bedrijf een breder scala aan advertentiemogelijkheden kan bieden aan adverteerders.

"Wij zijn Just Another Media Company dankbaar voor de kansen die ons geboden zijn in de afgelopen jaren" zegt Dave Tabernal COO van VKMag/DailyBuzz. "De keuze om zelfstandig verder te gaan is er één die voortkomt uit het vertrouwen in ons eigen merk en de visie die wij voor de toekomst hebben. Deze stap zal ons in staat stellen om nog specifieker op onze doelgroep in te spelen en zo onze platformen naar een hoger niveau te tillen".

 


Bureaus

Marketing

Economisch