Warner Bros. ITVP Nederland krijgt nieuwe management structuur

Warner Bros. ITVP Nederland krijgt nieuwe management structuur

14-12-2022 (19:07) - Media

Warner Bros. International Television Production Nederland (WBITVP Nederland) kondigt  zijn nieuwe managementstructuur aan, die per 1 januari 2023 van start gaat.

Michiel van der Hoeven breidt zijn verantwoordelijkheden uit en wordt Managing Director voor alle productie labels van WBITVP in Nederland. Dan Blazer, Algemeen Directeur bij BlazHoffski en Dahl TV, en producent bij Hollands Licht, neemt na 26 jaar afscheid. Na een carrière van 35 jaar kiest Blazer ervoor om de wereld rond te gaan zeilen en voorlopig afscheid te nemen van de media. Met het vertrek van Blazer wordt ook het managementteam van WBITVP in Nederland geherstructureerd.

Michiel van der Hoeven, momenteel Managing Director bij het label WBITVP Nederland, breidt zijn takenpakket uit en wordt als Managing Director eindverantwoordelijk voor alle productie labels in Nederland (WBITVP Nederland, BlazHoffski, Dahl TV en Hollands Licht). Van der Hoeven rapporteert aan Ronald Goes, EVP en Head of International TV Production. Hij werkt samen met Nelsje Musch-Elzinga, die haar taak als Business Director van WBITVP in Nederland voortzet en verantwoordelijk is voor alle zakelijke aspecten van alle labels, waaronder vertegenwoordiging in branche vergaderingen en aanspreekpunt voor het Filmfonds.

De vier labels blijven zelfstandig opereren. De (eind-)verantwoordelijken van ieder label rapporteren aan Michiel van der Hoeven op de volgende wijze:

Warner Bros. ITVP Nederland
Jasper Geel, Head of Programmes (was Executive Producer bij WBITVP Nederland)
Claudia Vermeulen, Head of Productions & Operations
Robert Jan Spiekerman, Head of Development

BlazHoffski
Maarten van Dijk, Head of BlazHoffski (was Program Director BlazHoffski)
Barbara Coronel, Head of Productions (Blazhoffski & Dahl TV)
Iris Smeehuijzen, Head of Development

Dahl TV
Maarten Remmers, Head of Dahl TV (was Head of Development & Editor in Chief Dahl TV)

Hollands Licht
Producenten: Mark Furstner, Erwin Godschalk, Maarten van Dijk, Nelsje Musch-Elzinga 


Bureaus

Marketing

Economisch