Zeg je best agencies, dan zeg je FONK50

29-11-2017 (10:00) - Media

Kampioenen! De beste, spraakmakendste, meest zichtbare bureaus vind je in de FONK50. In deze letterlijk super vette editie lees je alles over bureaus die goed voor hun klanten zorgen en bureaus die (onder meer) bewezen oog hebben voor hun werknemers en voor de freelancers die net zo hard meehelpen de boel draaiende te houden. 


De resultaten van de 23e editie van het bureau klanttevredenheidsonderzoek en die van de derde editie van onze enquete Who to Watch helpen iedereen die dat wil, op weg in de hectische bureauwereld van 2017.


van alles het beste 

En ook belangrijk: niks alleen maar grote bureaus, kleine bureaus, digital, design of full service bureaus. Nee, gewoon van alles het beste. Daar word je als marketeer vrolijk van. En wie het niet gelooft, die leest nu de digitale editie van FONK50, die vandaag live is gegaan.  Als je daaraan niet genoeg hebt, koop je onze complete jaaruitgave Red Alert die in december van de persen rolt. Dit linkje leid je linea recta naar de webshop voor het early bird tarief van deze super informatieve jaaruitgave.


plug & play

Maar hoe mooi de cijfers in ons bureau klanttevredenheidsonderzoek ook mogen staan te glimmen, alleen dat is niet genoeg om het keurstempel ‘Best Agency FONK50’ te verdienen. Voor de complete plug & play van dit spel pak je de FONK50 erbij en worden de spelregels op pagina 53 je haarfijn uitgelegd. Met deze spelregels in de hand kun je alvast de messen slijpen om ons keurstempel (ook) in 2018/2019 te mogen voeren.

Last but not least: #congrats voor alle topburaus die de #FONK50 bevolken!


Lees de digitale editie van de FONK50 hier

 

Bureaus

Marketing

Economisch