Beatrijs Jansen en Jitske van der Goot versterken team De Wolven

Beatrijs Jansen en Jitske van der Goot versterken team De Wolven

10-10-2024 (13:59) - Bureaus

Het team van PR- en communicatiebureau De Wolven is twee nieuwe adviseurs rijker: Beatrijs Jansen en Jitske van der Goot. De twee communicatieadviseurs zijn met hun verschillende achtergrond een waardevolle aanvulling op het team.

Beatrijs heeft haar strepen verdiend bij onder andere Museumnacht Amsterdam en Theaterfestival de Parade en heeft een groot hart voor sociale gelijkheid en cultuur. Jitske activeerde als idealistische doener bij De Gezonde Stad inwoners om de handen uit de mouwen te steken voor een groen en duurzaam Amsterdam.

Beatrijs: “Met PR kunnen onderbelichte verhalen in de schijnwerpers worden gezet. Het is een belangrijke tool om geluid te geven aan verhalen die verteld moeten worden. Kunst en cultuur zijn een boeiende vorm om je uit te spreken voor thema’s als de klimaatcrisis; gendergelijkheid en institutioneel racisme. Het is waardevol om deze onderwerpen voor klanten via de media onder de aandacht te brengen.’’

“Ik ben me bewust van de enorme uitdagingen op het gebied van voedsel, natuur en klimaat, zegt Jitske. ''Juist daarom vind ik het zo interessant om te werken voor De Wolven, met een klantenbestand vol maatschappelijke en duurzame koplopers. Ik hoop via creatieve campagnes en rake insteken zoveel mogelijk mensen mee te krijgen voor positieve verandering.”

Verschillende klanten

Beatrijs gaat voor verschillende klanten van De Wolven aan de slag, zoals De Woonbond, Regieorgaan SIA, Stichting Spot the Dot, Nineties, De Maaltuin, Rotterdam School of Management en Actiz. Jitske zal gaan werken voor o.a. Buro Hebe, Regieorgaan SIA, Interface en Superunie. 


Media

Marketing

Economisch