C2B aan de slag voor Multicopy The Communication Company

C2B aan de slag voor Multicopy The Communication Company

21-06-2022 (10:44) - Bureaus

Multicopy The Communication Company levert al 50 jaar communicatie-oplossingen aan zowel kleine als grote bedrijven in Nederland. Om haar marktpositie nog verder te verstevigen, heeft de communicatiepartner creative digital agency C2B gevraagd het merk verder uit te bouwen.
 
Er zullen meerdere campagnes worden opgezet om te werken aan zowel de merkkennis als aan een verhoogde conversie op de producten en diensten zoals drukwerk, signing en communicatieadvies.
 

Hero, Hub, Hygiene

Dit kalenderjaar ontwikkelt C2B onder meer een branding campagne om de merkbekendheid van Multicopy te vergroten. Daarnaast lanceren we drie middelgrote campagnes, zogeheten ‘Hub-campagnes’, waarin de verschillende specifieke diensten van Multicopy worden uitgelicht. Verder is C2B ook verantwoordelijk voor de ongoing social ads van het bedrijf, de 'Hygiene-content', met als doel het stimuleren van conversies.

"Multicopy is uniek in haar markt door haar adviserende karakter, en er is altijd een Multicopy dichtbij. De naamsbekendheid is zeer groot, maar er zijn nog kansen om de kennis over Multicopy te vergroten en te laten zien wat Multicopy, naast druk- en printwerk, allemaal kan doen. We hebben samen veel mogelijkheden geïdentificeerd om mooie stappen te maken, die passen bij onze competenties. Het is voor ons dan ook een feest om Multicopy full service te bedienen", deelt Laurens van Stokkum, senior campagnemanager bij C2B.

Media

Marketing

Economisch