Creatief bureau Cogonez aan de slag voor T-Systems Nederland

Creatief bureau Cogonez aan de slag voor T-Systems Nederland

12-05-2023 (11:53) - Bureaus

T-Systems Nederland, een dochteronderneming van Deutsche Telekom, helpt organisaties met digitalisering, cloudtransformatie en managed services. Om hun awareness in Nederland te verbeteren, heeft Head of Marketing Gert-Jan Bruinsma van T-Systems Nederland besloten om samen te werken met het communicatiebureau Cogonez.

Het doel was om een nieuw creatief concept te ontwikkelen dat aansluit op de internationale strategie van T-Systems International, maar tegelijkertijd rekening houdt met de specifieke kenmerken van de Nederlandse markt en unieke kenmerken van T-Systems Nederland.

Samen hebben T-Systems en Cogonez gewerkt aan een heldere en communicatieve propositie met uitingen die passen bij de lokale markt. De campagnepropositie wordt inmiddels ook in andere landen gebruikt.

Gert-Jan Bruinsma over de samenwerking en het resultaat: “Ik was onder de indruk van hoe Cogonez in staat was om na een korte maar intensieve workshop een image movie en communicatieconcept te ontwikkelen waar velen kippenvel van kregen. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met Cogonez.”

 


Media

Marketing

Economisch