CroudX, Unlike en Locals Agency nemen het voortouw in 2e poll SAN New Kids on the Block

CroudX, Unlike en Locals Agency nemen het voortouw in 2e poll SAN New Kids on the Block

22-02-2023 (11:31) - Bureaus

Welke bureaus op de Considerationlist 2022 verdienen in aanloop naar de uitreiking van het SAN New Kids on the Block Accent een plek op de Longlist? Na drie dagen stemmen in de tweede poll, vindt de strijd om de eerste positie vooral plaats tussen CroudX, Unlike en Locals Agency. Maar: de strijd is nog niet gestreden. Er kan tot vrijdag 24 februari 17:00 uur gestemd worden in de tweede poll op de homepage van fonkmagazine.nl. Doe mee en stem!

Naast de drie koplopers liggen de kaarten voor een positie op de Longlist nog volledig open voor Unfound, Unmuted en Arfected. Het zijn op dit moment Hotel l'Amour en The Cycle die er de komende dagen nog wat harder aan moeten trekken als ze een positie willen veroveren op de Longlist 2022.

recap criteria en enquetes

De 23 bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022 voldoen alle aan de volgende criteria:
> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkmagazine.nl. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren (de vijf best scorende uit elke poll), verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent, eventueel aangevuld met 2 wildcards vanuit de hoofdjury van de SAN. De huidige tweede enquete loopt tot en met 24 februari en de derde enquete van 27 februari tot en met 3 maart.

Publiciteit met een doel

Vanaf week 9 verschijnen wekelijks Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. Lees hier het whatsapp interview met de eerste winnaar Kemari. In FONK magazine 359 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen in maart een overzichtsverhaal dat de SAN-jury verder op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Stem nu in de tweede poll!

Stem nu op de homepage van fonkmagazine.nl en maak je keuze uit de tweede reeks van 8 bureaus op de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2022.


Media

Marketing

Economisch