DEPT uitgeroepen tot een Best Workplace in Europa

DEPT uitgeroepen tot een Best Workplace in Europa

09-09-2022 (14:06) - Bureaus

Great Place to Work®, de wereldwijde instantie op het gebied van werkcultuur, heeft DEPT als 29e geplaatst op de lijst van Best Workplaces in Europa, en daarmee als tweede Nederlandse bedrijf binnen de categorie Large Workplaces.
 
De lijst is gebaseerd op vertrouwelijke onderzoeksgegevens van 1,4 miljoen werknemers van meer dan 3.000 bedrijven in 37 landen in Europa. Het onderzoek beoordeelt de ervaringen van werknemers op het gebied van vertrouwen, innovatie, bedrijfswaarden, inclusiviteit en leiderschap. Uit de resultaten blijkt dat meer dan negentig procent van de werknemers van DEPT het bedrijf sterk zou aanbevelen bij familie en vrienden.
 
DEPT werd in 2015 opgericht in Amsterdam en is snel gegroeid over de hele wereld, van 150 mensen in Nederland naar meer dan 3.500 mensen in zeventien landen verspreid over vijf continenten. "Ondanks dat we supersnel groeien, willen we te alle tijden 'big enough to cope, but small enough to care' blijven," zegt Dimi Albers, CEO bij DEPT. "We werken hard om ervoor te zorgen dat iedere Depster zich onderdeel voelt van de familie. We weten dat we altijd meer kunnen doen, maar de benoeming tot Best Workplace is een geweldig teken dat we op de goede weg zijn."
 

Media

Marketing

Economisch