Doop Enschede neemt Triggerfish over

04-03-2021 (12:31) - Bureaus

Doop Creative Digital Heroes heeft Triggerfish uit Zwolle overgenomen. Het uitbouwen naar de one-stop-company propositie voor oplossingen in de snel veranderende digitale wereld ziet het bedrijf als haar grootste uitdaging. Net als Doop is Triggerfish digital driven met de focus op een mix van branding, technologie en data.

Doop heeft met de overname van Triggerfish haar ambitie als one-stop-company voor digitale oplossingen in het oosten van het land verder versterkt. "Met Triggerfish vergroten we niet alleen ons team van specialisten, maar voegen we ook een bedrijf toe met veel ervaring op het gebied van leadgeneratie en online activatie." Aldus Marcel Roorda, managing director van Doop. Doop is genomineerd voor SAN New Kids on the Block 2020.

Investeren in creativiteit en technologie
Doop is in 2020 een samengaan van de Enschedese bedrijven BERT en FiftyTwoDegreesNorth. Het bedrijf heeft de overtuiging dat creativiteit en technologie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en dat communicatie in de breedste zin van het woord niet kan zonder de symbiose van beide disciplines.
 

Media

Marketing

Economisch