Fairf x Gardeners

Fairf x Gardeners

20-07-2022 (15:07) - Bureaus

Gardeners wordt het strategisch en creatief bureau van duurzaam verfmerk Fairf. Het merk daagt de verfindustrie uit door muurverf en lakken in Nederland te produceren met een plantaardige binder, gemaakt van gerecycled sloophout.
 
Gardeners start met een merk & impact strategietraject voor het merk Fairf en het overkoepelende Baril coatings. Vanuit de nieuwe strategie gaat Gardeners vervolgens aan de slag met de merkidentiteit en het ontwikkelen van impactvolle communicatie voor Fairf.
 
Jeroen Duijghuisen - Operational Director/co-owner Fairf / Baril coatings: "Wat onze reden is geweest om met Gardeners aan de slag te gaan heeft te maken met de slogan, ‘Where good things grow’. Wij zijn een bedrijf wat wil groeien met de duurzame producten uit ons assortiment. Dit door transparant te zijn over hoe duurzaam dit is, maar ook over wat nog beter kan. Wij zien in Gardeners de juiste partner om op marketing- en pr-gebied verder uit te werken hoe we onze groei gaan bewerkstelligen om zo de verfplas van Nederland, en hopelijk in de toekomst ook daarbuiten, beetje bij beetje te vergroenen.”
 

Media

Marketing

Economisch