Nieuw bureau I Love Illustration Agency verbindt illustratoren

Nieuw bureau I Love Illustration Agency verbindt illustratoren

15-04-2024 (16:03) - Bureaus

I Love Illustration Gallery kondigt de lancering aan van I Love Illustration Agency. Het bureau heeft als doel om de kloof te overbruggen tussen merken en hoogwaardige illustratoren die actief zijn op het gebied van Mode, Beauty en Stijl.

I Love Illustration Agency is opgericht met als missie om merken met top illustratoren te verbinden. Met een diverse line-up van talent biedt het bureau een breed scala aan op maat gemaakte diensten om te voldoen aan de unieke behoeften van elk merk. Enkele van de top illustratoren die ze vertegenwoordigen zijn onder anderen Piet Paris, Astrid X Vos en Julian Stips.

"Ons bureau vertegenwoordigt een fusie van artistieke excellentie en commerciële expertise," zegt Anneke Krull, oprichter van I Love Illustration Agency. "In het hart van onze missie ligt een toewijding aan het stimuleren van mooie samenwerkingen en het versterken van merken door de kracht van illustratie. Met een diverse line-up van talent, van gevestigde namen tot opkomende sterren, bieden wij een breed scala aan op maat gemaakte diensten om te voldoen aan de unieke behoeften van elk merk."


Media

Marketing

Economisch