Nieuwe managing director en 4 nieuwe teamleden bij Wefilm

23-11-2022 (15:51) - Bureaus

Gesteund door de groeiende vraag naar positieve impact van merken heeft Wefilm haar team uitgebreid. Roos Aalvanger, Nefta Tevreden, Marléna Fishell en Nadia Wisse versterken het team, terwijl Vincent Siegelaar de functie van Managing Director ver neemt van Bas Welling.

In het management team stroomt Vincent Siegelaar door naar Managing Director. Oprichter Bas Welling, die deze rol de afgelopen 12 jaar vervulde, gaat zich als CEO van Wefilm richten op het vergroten van de lange termijn impact van het bedrijf.

Aalvanger (voorheen 1Camera) en Tevreden (voorheen Framez) versterken de productieafdeling, respectievelijk als senior en junior producer. Fishell (voorheen Boomerang) voegt zich als campaign lead bij de media afdeling en Wisse (voorheen TBWA\NEBOKO) is onderdeel geworden van het client lead team.

Bas Welling: “We merken dat steeds meer merken en organisaties positieve impact willen maken, en om aan die vraag te voldoen was deze versterking zeer gewenst. Ik ben er trots op dat talenten in deze uitdagende tijd voor de missie van Wefilm kiezen. Daarnaast geef ik met alle vertrouwen na 12 jaar de operationele leiding over aan Vincent. Voor mij persoonlijk betekent dit geen stapje terug, maar een stap vooruit om weer meer als ondernemer te gaan zoeken via welke wegen we onze impact nog verder kunnen vergroten.”

Vincent Siegelaar: “Wefilm is een prachtig bedrijf waar bijzondere, betrokken en mooie mensen werken. Samen zetten we ons met creativiteit in voor positieve maatschappelijke impact. Ik verheug me erop om daar vanuit deze nieuwe functie nog meer aan bij te dragen.”

Wefilm is een creative agency voor impact en werkt onder andere op thema’s als klimaatverandering, gezondheid, anti-roken en verkeersveiligheid, in samenwerking met opdrachtgevers als Interpolis, Milieudefensie, Gezonde Generatie, Vandebron, ING en KNVB. 


Media

Marketing

Economisch