Orangebag en Valantic starten samenwerking

19-09-2023 (12:02) - Bureaus

Het Rotterdamse Valantic is na een bureau oriëntatie als strategische digital partner gekozen om de ambitieuze groei- en innovatiedoelen van online fashion retailer Orangebag te verwezenlijken.

Orangebag wil marktleider in het hoger segment online fashion zijn en blijven. De keuze voor Valantic is mede gedreven door het feit dat het bureau sinds jaar en dag in de eredivisie van online marketing meespeelt.

Motivatie voor innovatie

Orangebag CEO Arlette Huisman: 'De snelheid waarmee e-commerce en online marketing zich ontwikkelen is spannend en uitdagend tegelijk. Valantic heeft decennia ervaring binnen beide vakgebieden. Dit, tezamen met de intrinsieke motivatie om te innoveren, maakt deze samenwerking tot een logische keuze. Orangebag maakt zich klaar voor een volgende fase; de transitie naar een transparante, duurzame keten waar retailers continu flexibel meebewegen met de behoeften van fans en in zeer nauw contact staan met merken. Met als voornaamste doel het elke dag inspireren met relevante fashion, waardoor overproductie wordt geminimaliseerd en marges worden geoptimaliseerd. Een moderne, gezonde en duurzame keten. Valantic daagt Orangebag uit om nieuwe kansen te zien en haar business te innoveren, waar groei uit ontstaat. Ook zij spelen om te winnen, ook zij zijn data gedreven, resultaatgericht en inspireren tot succes.' 


Media

Marketing

Economisch