Rijksoverheid kiest Babbage voor inhuur woordvoerders

29-09-2022 (10:45) - Bureaus

De Rijksoverheid kiest voor Babbage Company als partner voor de inhuur van woordvoerders. Babbage Company is sinds 2018 partner van het Rijk voor de inhuur van communicatieprofessionals en (web)redactieprofessionals, en zal door deze nieuwe overeenkomst ook verantwoordelijk zijn voor het aanleveren van tijdelijke woordvoerders. 

Het Rijk heeft na een openbare Europese aanbesteding gekozen voor een samenwerking met één bureau. De aanbesteding heeft betrekking op het leveren van tijdelijke en/of vervangende woordvoerderscapaciteit op zowel medior, senior als strategisch niveau.

Verbreding aanbod

Carina Snaas, Director Operations: “We zijn ontzettend trots dat de Rijksoverheid voor ons kiest, zeker omdat voor deze aanbesteding slechts één partner wordt geselecteerd. Voor onze professionals, zowel gedetacheerden bij ons in dienst als ZZP-ers, betekent dat een verdere verbreding van ons aanbod.”

Toenemende vraag

Binnen de overheidscommunicatie ziet Babbage een toenemende vraag naar het aantal specialismen. Woordvoering staat daarbij in de top 3. 

 


Media

Marketing

Economisch