The Family Amsterdam begint vandaag op Maandag®

The Family Amsterdam begint vandaag op Maandag®

25-07-2022 (14:15) - Bureaus

Na een korte pitch heeft Maandag® gekozen te gaan samenwerken met The Family Amsterdam.
 
Maandag zocht naar een aanscherping van het merk, waar de HR-dienstverlener de komende jaren mee vooruit kan. Al bij de eerste ontmoeting was er sprake van een goede klik, duidelijke taal, geen bullshit en wederzijds begrip. “…dan kun je snel en lekker doorschakelen” zegt Joris Kuijpers van The Family Amsterdam.

De merkgedachte werd al in nauwe samenwerking tijdens de pitch bedacht. De uitingen, die zullen verschijnen in verschillende media, worden op dit moment ontwikkeld.

Maaike Bakker/Maandag®: ‘In dit pitchproces hebben we een aantal sessies gehad met verschillende bureaus. The Family voelde eigenlijk vanaf het eerste moment goed aan waar wij behoefte aan hadden. Daarnaast is het een ondernemende club mensen met een frisse energie. Iets waar wij onszelf in herkenden en waardoor er dus al snel een klik was.

Ed van Bennekom/The Family: ‘Maandag heeft de energie en drive van een startup. Superleuk, smart, maar ook pragmatisch. Zoals wij het ervaren hebben, zijn het ondernemers die weten wat ze willen en ook echt durven kiezen omdat ze ergens in geloven. Bovendien vinden wij al heel veel dingen heel erg sterk bij Maandag. Wij hebben daar echt respect voor en we gaan er samen alles aan doen om Maandag tot een nog groter succes te maken.


Media

Marketing

Economisch