Verzekeraar Ethias kiest voor combinatie Springbok x Dawn

Verzekeraar Ethias kiest voor combinatie Springbok x Dawn

18-05-2022 (16:11) - Bureaus

Verzekeringsgroep Ethias gaat samenwerken met Springbok x Dawn. Na ruim 10 jaar samengewerkt te hebben met BBDO was Ethias onder de begeleiding van Pitchpoint op zoek naar een nieuwe creatieve en strategische partner.
 
Ethias is een van de grootste verzekeraars van België en staat met de slogan ‘glimlach verzekerd’ bekend als vernieuwend en klantgericht. Om dit merk verder uit te bouwen zocht de verzekeraar naar een creatief en strategisch bureau dat kan merkdenken, sterk is in creatie, maar ook gespecialiseerd is in digitaal en data. Springbok x Dawn bewees tijdens de pitch de juiste partner te zijn en zal Ethias de komende jaren als lead agency full-service bedienen met een geïntegreerde aanpak.
 
De purpose-gedreven verzekeraar past goed in het portfolio van Springbok x Dawn. De agency gelooft dat merken de kracht hebben om een positieve maatschappelijke verandering teweeg te brengen en dat is precies waar Ethias voor wil gaan. Voor Springbok x Dawn, die pas afgelopen maart hun samensmelting aankondigde, is dit de eerste gewonnenpitch in deze nieuwe vorm.

David Snellenberg (Executive Creative Director Springbok x Dawn): “We kunnen ons geen beter account bedenken voor de nieuwe combinatie Springbok x Dawn. Ethias laat ons toe om betekenisvol werk te leveren en de slagkracht aan te tonen van onze combinatie tussen brand en tech, gedreven door purpose. Dat we onze eerste pitch meteen winnen bewijst dat ons nieuwe type bureau een sterk antwoord is op de vragen uit de markt."
 

Media

Marketing

Economisch