Vjèze Fur kookt tijdens ADNIGHT Chez Springbok

21-09-2023 (10:45) - Bureaus

Ter gelegenheid van Adnight komt Vjèze Fur (bekend van de Jeugd van Tegenwoordig) koken bij Springbok, het digitale & creatieve bureau voor positieve groei.

Een exclusief diner voor Adnight kaarthouders waar verbinding, in lijn met het ADNIGHT thema, centraal staat. Het vindt plaats bij Dawn – onderdeel van Springbok – dat voor die avond toepasselijk wordt omgedoopt tot bistro ’Chez Springbok’.

Verbinding

Adnight is de grootste open avond in de creatieve industrie en staat met deze zesde editie in het teken van verbinding. Springbok geeft op 13 oktober vrij letterlijk een kijkje in de keuken, alwaar Vjèze Fur vegetarisch zal koken voor de Adnight-gasten. Bij bistro Chez Springbok, kun je alvast een bodempje leggen voor de rest van de nacht. Wat Vjèze Fur op tafel zal toveren is nog even geheim, maar we kunnen alvast verklappen dat hij al druk aan het wildplukken is.

Verdeeld over drie shifts van 45 minuten zal telkens een intiem gezelschap kunnen smikkelen van Vjèze Fur’s Frans geïnspireerde gerechten. Ondertussen zullen mensen van Springbok vertellen over het bureau en hun expertise. Springbok hoopt zo niet alleen de smaakpapillen te prikkelen, maar ook het verhaal van Springbok over de tong te laten gaan. Mes en vork, data en creativiteit, gratis eten en nieuwe vrienden.


Media

Marketing

Economisch