Raymon Pouwels, GO Sharing: 'Wij maken elektrisch vervoer beschikbaar voor iedereen'

20-07-2022 (14:22) - Challenger Stories

In de serie Challenger Stories vertellen Nederlandse brandowners, marketeers en ondernemers die genomineerd zijn bij Coolest Dutch Brands in korte video's over de challenges waarvoor hun organisatie zich ziet geplaatst en hoe zij daarmee in positieve zin omgaan. Challenger Stories maakt FONK magazine in samenwerking met iO Campus Amsterdam. In deze aflevering: Raymon Pouwels, co-founder van GO Sharing.

‘Onze missie is een bijdrage leveren aan een groene planeet met mobiliteit van iedereen en voor iedereen. Dat is het belangrijkste: wereldwijd elektrisch deelvervoer beschikbaar maken voor iedereen, zei Raymon Pouwels in het interview dat in juni in fonk magazine verscheen naar aanleiding van de nominatie bij Coolest Dutch Brands 2022. In zijn vlog gaat Pouwels uitgebreider in op de essentie van cool brand GO Sharing.


Coolest Dutch Brands is een initiatief van fonk magazine. Jaarlijks worden twaalf merken door de redactie genomineerd. Een jury van 50 creatieven en strategen bepaalt, samen met een publieksjury in drie rondes welk merk zich Coolest Dutch Brand van het Jaar mag noemen. De online serie Challenger stories is een samenwerking tussen FONK magazine en  iO Campus Amsterdam. In deze reeks vertellen de genomineerde merken in korte video's meer over hun bedrijf.