Amsterdamse startup YourCampus na tweede investeringsronde naar Duitsland

Amsterdamse startup YourCampus na tweede investeringsronde naar Duitsland

17-04-2023 (16:23) - Economisch

De Amsterdamse startup YourCampus breidt na een tweede investeringsronde uit naar Duitsland. Met de financieringsronde, geleid door Newion, heeft YourCampus €2,7 miljoen opgehaald om de volgende versie van haar benefits en compensatieplatform uit te rollen in het buitenland.

Florian Gendrault, oprichter en CEO: “Nu de Europese arbeidsmarkt onder enorme druk staat, zijn werkgevers op zoek naar nieuwe manieren om talent aan te trekken en te behouden, vooral Gen Z. Maar er is geen one-size-fits-all als het gaat om employee benefits. YourCampus voorziet daarin.”

Ruime keuze

CEO Florian Gendrault: “Met ons nieuwe employeebenefitspakket toegespitst op de Duitse markt speelt YourCampus in op de behoefte dat Nederlandse bedrijven met werknemers in beide landen (en daarbuiten), kunnen profiteren van dezelfde benefits als de rest van het team. De benefits kunnen worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeuren en zitten samen in één app, waarbij werknemers toegang hebben tot een digitale 'wallet'.” Sinds de oprichting heeft de startup ruim 150 werkgevers verwelkomd. Zij betalen voor de diensten van YourCampus een bedrag per maand per medewerker. Bedrijven selecteren de employee benefits waaruit hun medewerkers mogen kiezen. “Die keuze is enorm, van sportabonnementen tot green mobility tot opleidingen en mental coaches.”


Bureaus

Media

Marketing