De voordelen van automatische rittenregistratie

De voordelen van automatische rittenregistratie

15-02-2023 (17:02) - Economisch

Het zou kunnen dat de Belastingdienst je vraagt om bewijs aan te leveren voor je belastingaangifte. Als chauffeur kan het bijvoorbeeld zijn dat je je rittenregistratie moet tonen. In het verleden was dit nog wel eens een probleem. Gelukkig is dit inmiddels niet meer het geval met de komst van automatische rittenregistratie. Hierdoor hoef je namelijk zelf niet meer de ritten te registreren, de blackbox die weggewerkt is in je voertuig doet dit juist automatisch voor je. Rittenregistratie wordt zo een fluitje van een cent!

 Dat veel chauffeurs groot fan zijn van de automatische rittenregistratie van FleetGO heeft meerdere redenen. Wat vooral plezierig is aan dit systeem is dat je er zelf vrij weinig voor hoeft te doen. Je hoeft je ritten immers zelf niet bij te houden, wat al veel tijd en werk scheelt. Daarnaast komt de automatische rittenregistratie met het Keurmerk RRS. Dit zegt je misschien niks, maar belangrijk is het keurmerk wel. Dit laat namelijk zien dat het systeem voldoet aan de gestelde eisen van de Belastingdienst. Ook is de automatische rittenregistratie fraudebestendig. Hierdoor zul je met dit handige systeem nooit gedoe krijgen met de ficus, terwijl je ook geen risico loopt op potentiële naheffingen en boetes.

Een blackbox biedt nog meer voordelen waardoor we aanraden om te kiezen voor zo’n systeem.  Zo zul je over het algemeen niets zien van dit apparaat. Het wordt volledig weggewerkt in je wagen, waardoor de automatische rittenregistratie geen afbreuk doet aan je auto. Ondertussen houdt het dus wel al je ritten bij, terwijl je hier zelf niets voor hoeft te doen. Je kunt het systeem bovendien gebruiken in combinatie met de mobiele apps die zowel op Android- als iOS-apparaten gedownload kunnen worden. De blackbox zelf wordt door een professional op locatie geïnstalleerd, ook hiervoor hoef je dus zelf geen werk te verrichten! Overigens komt het systeem standaard met een koppeling met de kilometerteller. Eventueel kun je ervoor kiezen om de automatische rittenregistratie ook nog uit te breiden met een GPS volgsysteem, wat zeker handig kan zijn.

Ben je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden over het systeem voor automatische rittenregistratie? Je kunt dit maandelijks opzeggen, wat natuurlijk ook handig is als je bijvoorbeeld met pensioen gaat of om een andere reden stopt als chauffeur. Duur hoeft de automatische rittenregistratie ook niet te zijn, al vanaf 7 euro per maand maak je gebruik van dit systeem in je voertuig!

 


Bureaus

Media

Marketing