Investeringsplatform Lightyear lanceert app

Investeringsplatform Lightyear lanceert app

26-04-2023 (16:02) - Economisch

Vandaag lanceert het investeringsplatform Lightyear hun app. Gebruikers kunnen nu vanaf een desktop of laptop hun portemonnee beheren, aandelen (ver)kopen en naar investeringsopties onderzoeken.

Lightyear heeft daarnaast in Nederland dertig nieuwe lokale aandelen en een iDeal-integratie toegevoegd.

Groot scherm

"Veel investeerders houden ervan om hun portefeuilles op een groot scherm te beheren - ik ook”, zegt CCO Wander Rutgers, die de Nederlandse marktintroductie van Lightyear leidt. “We wisten dat we uiteindelijk een webapplicatie moesten maken, maar na de waardevolle klantfeedback beseften we dat we er niet te lang mee konden wachten. Dit is een perfect voorbeeld van hoe onze gebruikers ons helpen met de juiste keuzes maken.”

Lokale aandelen

"We praten veel met onze gebruikers om te begrijpen welke producten ze van ons nodig hebben en hoe we die het beste kunnen maken”, zegt Rutgers. “Om dit te doen, interviewden we Nederlandse en andere Europese klanten. Ook voerden we bètatests uit met de eerste versies om er zeker van te zijn dat we een product bouwen dat investeerders willen gebruiken. Opvallend genoeg vroegen opvallend veel Nederlanders om lokale aandelen en de mogelijkheid om te betalen met iDeal. Ik ben verheugd dat we hen daarmee kunnen helpen.” Ook rente ontvangen over niet-geïnvesteerd geld in Europa behoort tot een recente toevoeging. 


Bureaus

Media

Marketing