Nederlands Solutions 4 Delivery sluit miljoenendeal met internationale Food Delivery Brands

Nederlands Solutions 4 Delivery sluit miljoenendeal met internationale Food Delivery Brands

06-07-2022 (11:18) - Economisch

Solutions 4 Delivery (S4D) kondigt aan onlangs de grootste samenwerking in de geschiedenis van het bedrijf te zijn aangegaan, namelijk met het internationale Food Delivery Brands (FDB).
 
Het bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam levert het omnichannel operating systeem voor internationale Quick Service Restaurants (QSRs), waaronder New York Pizza. FDB is samen met S4D actief in 5 landen (Portugal, Spanje, Mexico, Ierland en Noord-Ierland) onder de vlag van Telepizza, Pizza Hut en Apache Pizza.
 
Het partnership stelt S4D in staat om meer dan 2.000 vestigingen in deze landen te ondersteunen met hun business operations en datamanagement, en dus mee te gaan in de wereldwijde groei van de QSR markt. Deze wordt momenteel gewaardeerd op $261.94 miljard en zal naar verwachting tegen 2028 een waarde van $286.55 miljard bereiken.
 
"S4D is een echt all-in-one platform dat ons helpt onze wereldwijde technologische oplossingen te stroomlijnen", zegt Javier Mallo, CIO van Food Delivery Brands. "Het platform is de volgende stap in het runnen van onze business. Het helpt ons nieuwe technologische ontwikkelingen voor te blijven en in te spelen op veranderende wensen van klanten en hen de kwaliteit, service en toegankelijkheid te bieden die ze van onze merken verwachten."
 
Op dit moment wordt de software van S4D uitgerold bij restaurants van TelePizza in Spanje en Portugal. Deze was reeds beschikbaar voor de Pizza Hut-vestigingen in Spanje, dat recent de eerste van een groot aantal vestigingen in Mexico opende. Dit bezegelde de uitbreiding van S4D naar Portugal, Spanje en Latijns-Amerika. S4D nu actief in meer dan 10 landen met met meer dan 1250 locaties.
 
S4D heeft sinds haar oprichting in 2017 haar omzet elk jaar zien groeien met meer dan 100%. Het aantal medewerkers is sindsdien meer dan 70 medewerkers gegroeid. Door de sterke groei van het bedrijf, staan er op dit moment meer dan 15 vacatures open en gaat het bedrijf dit jaar verhuizen naar een nieuw kantoor in Amsterdam. Het komende jaar zal S4D de uitbreiding voortzetten en continu haar producten blijven innoveren en vernieuwen.
 

Bureaus

Media

Marketing