Revolut Business lanceert Dagelijkse Geldmarktfondsen voor Nederlandse bedrijven

Revolut Business lanceert Dagelijkse Geldmarktfondsen voor Nederlandse bedrijven

16-09-2024 (12:32) - Economisch

Revolut, de wereldwijde fintech met meer dan 45 miljoen retailklanten en honderdduizenden zakelijke klanten wereldwijd, lanceert hun nieuwe aanbod Dagelijkse Geldmarktfondsen voor zakelijke klanten in Nederland.

Met Dagelijkse Geldmarktfondsen kunnen Business-klanten beleggen in geldmarktfondsen met een laag risico – traditioneel enkel toegankelijk voor grote bedrijven met het meeste kapitaal beschikbaar.

De lancering komt op een moment dat de rentevoeten en inflatie in Europa hoog blijven. Bedrijven die hun kassaldo niet aan het werk zetten lopen dus het risico om in reële termen het onderspit te delven. In de EER storten Revolut Business-klanten nu al elke maand meer dan 5 miljard euro op hun betaalrekeningen.

Met Dagelijkse Geldmarktfondsen kunnen Revolut Business-klanten elke dag rendement genereren, geld toevoegen en opnemen binnen twee werkdagen zonder kosten of restricties onder normale marktomstandigheden, machtigingen instellen voor iedereen in het bedrijf en tot 100 Dagelijkse Geldmarktfondsen openen in de beschikbare valuta (GBP, EUR, USD) zonder minimum of maximumbedrag.

Het rendement van de Dagelijkse Geldmarktfondsen is afhankelijk van het Revolut-plan en de gekozen valuta. Het rendement varieert dagelijks afhankelijk van de prestaties van elk fonds. 


Bureaus

Media

Marketing