Vinted Go neemt delivery scale-up Homerr over

Vinted Go neemt delivery scale-up Homerr over

05-10-2023 (11:33) - Economisch

Sinds de oprichting in 2016 in Nederland heeft Homerr een netwerk van sociale en commerciële pick-up en drop-off (PUDO) punten ontwikkeld, waardoor consumenten in de Benelux hun items eenvoudig kunnen inleveren of laten bezorgen wanneer zij die hebben verkocht of aangeschaft via een marktplaats als Vinted.

Vinted Go ging begin 2022 van start, als opvolger van de verzendingstak van Vinted. De onderneming biedt met Vinted Go een innovatieve, betaalbare verzendoplossing met een lagere impact op het klimaat. Door de krachtenbundeling met Homerr vergroten beide organisaties hun expertise op het gebied van C2C-bezorging en is schaalvergroting mogelijk. Homerr blijft op dezelfde wijze opereren en oprichters Juriaan Matthijssen en Mark-Jan Pieterse krijgen een senior rol binnen de nieuwe, gecombineerde organisatie. 

Minder impact op klimaat

Vytautas Atkocaitis, vice president van Vinted Go: "Als pionier in nieuwe manieren van bezorging deelt Homerr onze toewijding om PUDO-netwerken te ontwikkelen die minder impact op het klimaat hebben dan bezorging aan huis. Omdat Vinted-leden een belangrijk onderdeel van haar klantenbestand zijn, werkten we al nauw samen met het Homerr-team. We zijn onder de indruk van haar innovatieve propositie en focus op voortdurende verbetering. We kijken uit naar een gezamenlijke toekomst waarin we onze expertise bundelen, om daarmee Vinted-leden nog beter te kunnen bedienen."

Juriaan Matthijssen en Mark-Jan Pieterse, oprichters van Homerr: "We werken al geruime tijd samen met Vinted Go. We zien een enorme kans in het verdiepen van ons partnership om zo verder te groeien in het ontwikkelen van innovatieve nieuwe bezorgoplossingen met minder impact op het klimaat. Een krachtenbundeling, waarbij we onze expertise en operationele kennis combineren met de schaal van Vinted, maakt verdere innovatie mogelijk. We kijken ernaar uit om samen te bouwen aan ons netwerk en bezorgservice om zo de ervaring van onze klanten en partners verder te verbeteren."  


Bureaus

Media

Marketing