Xebia neemt Pools GetInData over

Xebia neemt Pools GetInData over

09-01-2023 (17:45) - Economisch

Xebia Group kondigt vandaag de overname aan van het Poolse GetInData. Met de overname breiden de organisaties hun internationale marktbereik uit. Daarnaast werken ze aan de gezamenlijke missie om organisaties te helpen de volledige potentie uit data te halen.

GetInData telt meer dan 120 ervaren dataengineers en consultants. De organisatie is in 2014 in Polen opgericht door voormalig Spotify-engineers en heeft naam gemaakt in big data, cloud, analytics en ML/AI-oplossingen.

GetInData beschikt over veel kennis op het gebied van data engineering principes en het implementeren van diverse datatechnologieën. Onder meer digital natives als Spotify, Truecaller en Acast maar ook ING Bank en telecombedrijven als Play en Kcell maken gebruik van de diensten van GetInData. Op termijn zal GetInData ook Xebia gaan heten.

Anand Sahay, CEO van Xebia: “Deze overname betekent een nieuwe schaalvergroting van ons wereldwijde merk en zorgt ervoor dat we nog sterkere en innovatievere oplossingen op de markt brengen.” 


Bureaus

Media

Marketing