Zweedse Mededingingsautoriteit keurt combinatie Budbee en Instabox goed

Zweedse Mededingingsautoriteit keurt combinatie Budbee en Instabox goed

31-10-2022 (13:29) - Economisch

De Zweedse Mededingingsautoriteit heeft de aanvraag van Budbee en Instabox goedgekeurd om de krachten te bundelen en een nieuw bedrijf te creëren onder de naam Instabee.

Instabee kan nu van start met het combineren van de middelen, expertise en kennis van Budbee en Instabox om de traditionele spelers in de markt in heel Europa uit te dagen. "Ik ben erg blij met deze beslissing en kijk er naar uit om de toekomst van Instabee verder vorm te geven. Onze ambitie om internationaal te groeien met een gezonde winst, is duidelijk. Mijn eerste taak zal zijn om het team van Instabox te leren kennen en onder de motorkap te kijken van alle geweldige oplossingen die ze hebben gecreëerd", zegt Fredrik Hamilton, de kersverse CEO van Instabee.

De oprichter van Instabox en nieuwe voorzitter van Instabee, Alexis Priftis: "We verwachten betere schaalvoordelen voor Instabee, wat zich laat zien op duurzaamheid en financiële resultaten. De combinatie biedt enorme mogelijkheden op zowel korte als lange termijn. We bevinden ons dan ook in een bijzondere uitgangspositie om iets buitengewoons te creëren."
 

 


Bureaus

Media

Marketing