OMEN exclusieve PC hardware partner van Team Gullit

OMEN exclusieve PC hardware partner van Team Gullit

19-07-2022 (15:35) - Gaming

Team Gullit heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met OMEN, HP’s premium gaming brand. OMEN wordt daarmee de exclusieve PC hardware partner van Ruud Gullit’s FIFA-academie. De samenwerking richt zich op de productie van content vanuit de nieuwe Team Gullit HQ.

De samenwerking tussen Team Gullit en OMEN zal gericht zijn op content creatie: een richting die Team Gullit doelbewust is ingeslagen. De FIFA-academie opent binnenkort haar nieuwe HQ, een plek waar spelers optimaal moeten kunnen presteren en zowel de spelers als het team content kunnen maken voor de social media kanalen. Met meer dan 150.000 volgers is Team Gullit al jaren een van de grootste FIFA-esports teams wereldwijd.
 

Team Gullit HQ

"Voor ons is de timing van de samenwerking ideaal. Wij openen binnenkort officieel onze nieuwe Team Gullit HQ; een unieke plek die zowel ons als de spelers voorziet in alle behoeften," zegt Corné Dubelaar, oprichter van Team Gullit. "De desktops van OMEN laten de ruimte er niet alleen geweldig uitzien, zij voorzien ons ook van de benodigde power om onze content-game vanaf de lancering van FIFA 23 naar een hoger niveau te tillen."

Sue Sue Au, Marketing Manager Personal Systems & Gaming bij HP, vertelt: "Wij zijn blij en trots dat wij met één van de beste FIFA esports teams van de wereld gaan samenwerken. Team Gullit is professioneel, kwalitatief en ambitieus, wat perfect aansluit bij de waarden van OMEN. Als je denkt aan FIFA, maak je niet snel de connectie met laptops of desktops. Echter zijn het gamers die naast consoles, ook een PC nodig hebben om PC-games te kunnen spelen, maar denk bijvoorbeeld ook aan bellen op Discord, streamen op Twitch of video’s editen. Bij OMEN maakt het niet uit wat je speelt of wat voor niveau je hebt — We champion the journey of everyone who plays."