A Beautiful Story verhoogt prijzen tijdens Black Friday

A Beautiful Story verhoogt prijzen tijdens Black Friday

16-11-2023 (13:10) - Marketing

Tijdens Black Friday en Cyber Monday krijg je bij A Beautiful Story geen korting, maar betaal je juist meer: 1 euro per bestelling om precies te zijn.

Het sieradenmerk verdubbelt de extra opbrengst die met deze prijsverhoging wordt opgehaald en steunt daarmee het School Bank Project van Finlit, een non-profitorganisatie die financieel onderwijs geeft aan kinderen in Nepal. A Beautiful Story sluit zich met deze actie aan bij Fair Friday en stimuleert hiermee meisjes in Nepal om financieel onafhankelijk te worden.

Andersom

Oprichter van A Beautiful Story Cathelijne Lania: “Kortingen zoals je die ziet tijdens Black Friday gaan ten koste van de mensen die de producten maken. Dat past niet bij ons. En daarom pakken we het anders aan en doen we het in deze periode andersom. We verhogen de prijs van je bestelling met 1 euro. Het bedrag dat we hiermee binnenhalen, verdubbelen we. Met deze actie geven we kinderen in Nepal dezelfde financiële basis als onze werknemers, zodat ook zij straks zelfstandig worden. En we laten zien hoe belangrijk een leefbaar loon plus is, want dit is nog helemaal niet voor iedereen standaard in de productieketen.”

School Bank Project

In het School Bank Project leren schoolkinderen de waarde van geld begrijpen en ontdekken ze de verhouding tussen verdienen, uitgeven en sparen. Met het programma geeft Finlit de kinderen een handvat om financieel fit te worden en verstandige beslissingen te nemen binnen hun gezin en daarbuiten. Er zijn lessen op school, maar de kinderen brengen de lessen tijdens het programma ook in de praktijk. Ze krijgen bijvoorbeeld hulp bij het openen van een bankrekening.

De actie

- Vanaf Black Friday (24 november 2023) tot en met Cyber Monday (27 november 2023) betalen klanten op elke bestelling op abeautifulstory.nl € 1,- extra.
- A Beautiful Story verdubbelt de opbrengst van de extra bijdrage per bestelling.
- Dat bedrag gaat naar het School Bank Project van Finlit, een Nepalese non-profitorganisatie die met financiële programma's, producten en advies het financiële welzijn van Nepalezen ondersteunt.
- Vanaf 28 november betalen consumenten weer het gangbare bedrag per bestelling.
- De actie is alleen geldig voor bestellingen van consumenten.


Bureaus

Media

Economisch