Barts genomineerd bij Coolest Dutch Brands 2019

03-05-2019 (10:21) - Cool Brands

In 2019 haakt het thema van Coolest Dutch Brands aan bij de ‘slow trend’. De redactie van FONK selecteert maandelijks een van origine Nederlandse merk waarbij ‘craft’ een centrale rol speelt voor zowel het merk zelf als voor de manier waarop de brands  naar buiten treden en zo een breed publiek aan zich weten te binden. Eerder in de 2019-serie genomineerd: Gebrouwen door Vrouwen en EARTH water. Vandaag: Barts. 


Wie naar het kantoor van Barts loopt, passeert meerdere kranen en zandvlakten. In de Houthavens zijn bouwvakkers elke dag bezig met het neerzetten van nieuwe woningen en kantoren. Een heel ander beeld dan toen Bart Koene er zijn bedrijf begon en nog per boot naar kantoor ging. Niet alleen de wijk werd steeds groter, ook Barts groeide gestaag. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in een groot, sfeervol gebouw. Gelukkig nog steeds met uitzicht op het IJ.


organisch

Bart Koene: 'Toevallig heb ik gisteren wat op papier gezet, omdat collega’s daarom vroegen. Jij hebt alles wel in je hoofd, zeiden ze, maar we hebben kaders nodig zodat we ook zonder jou weten wat we moeten doen. Eigenlijk is het voor mij allemaal organisch gegaan. Ik heb nooit van tevoren gedacht: goh, ik wil een heel groot pand in Amsterdam. Ik ben vooral een mutsenverkoper en ik had nooit verwacht dit allemaal te bereiken.’


succesverhaal

Vandaag lees je het volledige succesverhaal van ondernemer Bart Koene in FONK Magazine 258. Heb je geen abonnement? Klik hier voor een gratis kennismakingsabonnement van 3 maanden. 

Coolest Dutch Brands 2019 is powered by DPDK en De Ondernemer