CBRE tekent partnership met World Padel Tour Amsterdam Open

14-06-2022 (10:39) - Marketing

CBRE, 's werelds grootste adviesbureau voor vastgoed, is vanaf vandaag Official Sponsor van de World Padel Tour Amsterdam Open. De match tussen de CBRE en de World Padel Tour Amsterdam Open werd makkelijk gevonden; padel is snelgroeiend, sportief, competitief en staat open voor iedereen, waarden die ook in het DNA van CBRE verankerd zijn.
 
Erik Langens van CBRE en toernooidirecteur John van Lottum kwamen in Plaza Padel bij elkaar om de handtekeningen te zetten: "We zijn enorm trots om opnieuw een internationale speler aan ons event en Plaza Padel te binden. Een partij met een enorm zakelijk netwerk. We kijken er naar uit om het netwerk van CBRE eind september en het hele jaar door bij Plaza Padel te verwelkomen", aldus John van Lottum.
 
"Door deze partnership maken we het dynamische en verrassende karakter van de sport zichtbaar onder een breed publiek. We kijken er naar uit om te genieten van de sport op haar hoogste niveau tijdens de World Padel Tour Amsterdam Open en zullen zelf de sportieve uitdaging met cliënten en collega’s aangaan op de banen van Plaza Padel", aldus Erik Langens, Executive Director Capital Markets bij CBRE.
 
Het World Padel Tour Amsterdam Open toernooi vindt dit jaar plaats van 25 september tot en met 2 oktober 2022. 

Bureaus

Media

Economisch