FC Barcelona voetballers nieuwe gezichten AMBILIGHT TV

FC Barcelona voetballers nieuwe gezichten AMBILIGHT TV

19-02-2024 (09:43) - Marketing

Miljoenen Philips TV-eigenaren weten al dat Ambilight TV 'alles verandert' en die mening wordt nu gedeeld door belangrijke spelers van het eerste team van FC Barcelona.

Zij hebben de afgelopen periode de kans gekregen om thuis te genieten van Ambilight's vermogen om regulier TV-kijken te veranderen in de meest meeslepende kijkervaring. Als nieuwe ambassadeur geniet voetbalicoon Ilkay Gündogan momenteel van zijn eigen Ambilight TV, een unieke ervaring die de goedkeuring van de speler heeft gekregen. Daarmee sluit hij zich aan bij zijn teamgenoot en spits bij FC Barcelona Robert Lewandowski. Beide voetballers zullen in de komende periode het 'gezicht' van Ambilight TV zijn en delen hun ervaringen.

Kijkervaring

Kostas Vouzas, CEO, TP Vision (Philips TV & Sound Europa & LATAM): 'De ervaring van het kijken naar films, series en sport, vooral voetbal, wordt door Ambilight TV naar een geheel nieuw niveau getild. Alle FC Barcelona teams en stafleden hebben de kans om Ambilight uit eerste hand te ervaren zodat ze kunnen ervaren hoe de meeslepende ervaring van Ambilight TV zich verhoudt ten opzichte van reguliere televisies’. ‘Ik ben blij dat de ervaringen hebben geleid tot Robert en Ilkay als nieuwe gezichten van het merk. Ik ben ervan overtuigd dat hun Ambilight TV’s de manier waarop zij naar zijn favoriete films en sport kijken blijvend zal veranderen. Dat laat mij alleen nog om hen te verwelkomen in de AMBILIGHT tv familie'.

TP Vision

TP Vision, het bedrijf verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en de verkoop van Philips Ambilight TV's, is sinds mei 2023 een hoofdpartner van FC Barcelona. Het Ambilight TV logo staat op de shirts van het eerste mannenteam en wordt prominent weergegeven in het stadion. Daarmee maken miljoenen kijkers en fans kennis met Ambilight TV en worden zij uitgenodigd de magie ervan zelf te gaan ervaren. Met zowel de Europese Kampioenschappen voetbal als de Olympsiche spelen in het vooruizicht zal menig sportliefhebber deze zomer aan de buis gekluisterd zijn.


Bureaus

Media

Economisch