Flitsbezorger Flink opent webshop

06-12-2021 (11:34) - Marketing

Flitsbezorger Flink breidt zijn services verder uit. Afgelopen maand lanceerde de bezorgservice al receptkaarten, waarmee je naast verse boodschappen ook een volledig, makkelijk recept kan toevoegen aan je winkelmandje. De nieuwste service die Flink vanaf vandaag aanbiedt, is een webshop. Hierdoor is de consument niet afhankelijk van de Flink-app om bij de bezorgdienst te bestellen. En natuurlijk staan ook de bestellingen via de webshop binnen 10 minuten bij jou voor de deur.
 

Toegankelijk voor iedereen

Kwalitatieve en lokale producten, buurtvriendelijk, vlot en toegankelijk zijn enkele kernwaarden van Flink. Met de gebruiksvriendelijke app probeerde Flink al iedereen te kunnen voorzien van een breed assortiment aan levensmiddelen. En met de toevoeging van een webshop bouwt de flitsbezorger verder aan de belofte om voor iedereen toegankelijk te zijn.
 

Continue ontwikkeling

Het is onmiskenbaar dat 2021 naast vele andere gebeurtenissen wordt getypeerd door de opkomst van flitsbezorgservices. Sinds de lancering in Nederland in maart heeft Flink een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels bezorgt Flink in 21 steden, is official partner van Ajax geworden, heeft receptkaarten aan het snel groeiende assortiment van meer dan 2200 producten toegevoegd en breidt voor het eind van het jaar uit naar een aantal nieuwe steden.
 

Dit maakt Flink uniek

Met een divers assortiment aan verse, biologische, fair trade en vegan wil Flink de ideale one-stop online supermarkt wordn. De startup zet zich daarnaast in om samen te werken met lokale merken, hun riders eerlijk te betalen en toegankelijk te zijn voor een ieder.
 
“We voelen ons zeer betrokken bij de wijken waar wij actief zijn. We werken samen met veel lokale leveranciers om de beste lokale specialiteiten aan te bieden. Daarbij stellen we klanten en lokale bedrijven in staat om te profiteren van onze geweldige bezorgservice van 10 minuten. Stel je voor dat je de lekkerste hapjes en drankjes, van verse pasta tot lokaal gebrouwen bier, in een mum van tijd in huis hebt zonder dat je de deur uit hoeft. Dat is toch ideaal?” aldus Benjamin Zagel, Managing Director.

 


Bureaus

Media

Economisch