Gerwin Willemsen nieuwe Country Manager Benelux PUMA

19-01-2022 (15:48) - Marketing

Vanaf 1 maart 2022 treedt Gerwin Willemsen in dienst als nieuwe Country Manager van PUMA Benelux. Hij neemt het stokje over van de huidige Country Manager Bas van den Bemt. Willemsen wordt verantwoordelijk voor alle strategische sales- en marketing activiteiten, en alle operationele activiteiten met betrekking tot de Benelux regio.
 
Met ruim 15 jaar sales- en marketingervaring binnen de Sporting Goods- en FMCG branche is Willemsen een waardevolle toevoeging voor PUMA. Zo heeft hij verschillende functies binnen adidas Benelux bekleed, met de rol van Sales Director voor de digitale wholesale accounts als meest recentelijke. Willemsen brengt niet alleen management-, marketing-, en salesexpertise met zich mee, tevens bevat hij skills op het gebied van business planning en besluitvorming, opgedaan in de jaren waarin hij werkzaam was in de FMCG industrie.
 
Willemsen kijkt uit naar de overstap naar PUMA: “De resultaten van PUMA in de Benelux zijn de afgelopen jaren erg goed. Dat komt mede door een nauwe samenwerking met sportretail en door een sterk PUMA team in de Benelux onder leiding van Bas van den Bemt. Het maakt me trots om Bas te mogen opvolgen en ik kijk er erg naar uit om zowel met de retailers als met het PUMA team de positie van PUMA in de Benelux verder te versterken.” 

Bureaus

Media

Economisch