Shoeby opent dit najaar 3 nieuwe winkels

Shoeby opent dit najaar 3 nieuwe winkels

19-09-2024 (15:43) - Marketing

Shouby opent dit najaar drie nieuwe winkels in de standscentra van Winterswijk, Bergen op Zoom en Utrecht. Shoeby heeft altijd al een sterke aanwezigheid gehad in lokale buurten, maar ziet steeds meer kansen om verder uit te breiden naar de centra van grote en middelgrote steden.

De afgelopen jaren hebben we ook winkels geopend in onder meer Doetinchem, Middelburg en The Mall of the Netherlands. "De vraag naar fysieke winkels blijft, ook in een tijd waarin online shoppen steeds belangrijker wordt," zegt Ellen Peters, commercieel directeur van Shoeby. "Wij geloven in de kracht van persoonlijke service en een unieke winkelervaring, en daarom blijven we investeren in nieuwe locaties."

Op zoek naar nieuwe locaties

Met deze nieuwe openingen staat de teller op maar liefst 235 winkels verspreid over heel Nederland. Ellen Peters: “En we zijn nog lang niet klaar! Ons team van specialisten is druk op zoek naar nieuwe panden om nog meer winkels te openen."  De focus ligt op Nederland, maar ook in Duitsland wil het fashionmerk verder uitbreiden.

 


Bureaus

Media

Economisch