Simon Lévelt komt met 6-gangen theediner

Simon Lévelt komt met 6-gangen theediner

01-11-2022 (15:02) - Marketing

Van kombucha tot huisgemaakte limonade en 0% wijnen: alcoholvrije drank wordt steeds populairder. Speciaal voor de feestdagen heeft koffie -en theespecialist Simon Lévelt zes recepten ontwikkeld mét een bijpassende theesuggestie als non-alcoholisch alternatief voor bij het diner.

Thee is net als wijn heel genuanceerd van smaak en daarom perfect te combineren met verschillende gerechten. 
Om dat te bewijzen, heeft Simon Lévelt samen met zijn theesommelier combinaties van thee en food gecreëerd. De verschillende gerechten samen vormen een 6-gangenmenu. Simon Lévelt laat zien dat het serveren van thee bij het diner feestelijk, passend én exclusief kan zijn. 

Gedurfde combinaties

Bij elk (kerst)gerecht is een passende thee te vinden die de smaak versterkt, of voor een verrassende tegenhanger zorgt. Bijvoorbeeld een frisse Sencha thee met hartige paddenstoelen, of een lichtzoete kop Rooibos bij een chocoladedessert. Sandra, Simon Lévelt’s theesommelier: “Durf! Probeer gerust eens een rookthee met schaal- of schelpdieren of een zoete kruidenthee bij een pittige kaas. Juist out-of-the-box combinaties kunnen verrassend goed uitvallen.”

Waar verkrijgbaar?

Het speciale tea pairing-pakket, inclusief drie exclusieve theeën naar keuze, het receptenboekje, papieren theefilters en een handige sluitclip, is vanaf 7 november verkrijgbaar bij de speciaalzaken van Simon Lévelt (vanaf €19,95).


Bureaus

Media

Economisch