Best Marketing Practice? Nu in Fonk magazine 358!

Best Marketing Practice? Nu in Fonk magazine 358!

28-02-2023 (10:30) - Media

Best marketing practices: hoe en met wat ben je daarin als marketingorganisatie het meest effectief? De meningen lopen op een aantal punten uiteen, zo blijkt uit het dossier in Fonk magazine 358.

Afgezien van de meningsverschillen is iedereen het in grote lijnen eens over de basisvertrekpunten die voor iedere organisatie gelden. De belangrijkste daarvan: ‘eerlijkheid’. 

Inclusiviteit, integriteit en duurzaamheid

Maar kijk om je heen en dan is binnen de kortste keren duidelijk dat bij veel marketingorganisaties die in hun communicatie inclusiviteit, integriteit en duurzaamheid hoog in het vaandel voeren, de dagelijkse praktijk daar vaak ver achteraanloopt. Schadelijk voor de organisaties in kwestie en, net zo schadelijk voor het reclamevak.

Dus ja, ook in 2023, steunen we de oproep tot eerlijkheid graag. Eerlijkheid in de claims die je je als organisatie toe eigent, eerlijkheid naar de mensen met wie je werkt en eerlijkheid naar de kopers van je producten. Het lijkt zò simpel, maar de praktijk blijkt, ook nu weer, weerbarstig.

Vandaag in Fonk magazine

Lees vandaag de mening van specialisten over de Best Marketing Practices 2023. Koop een exemplaar van Fonk magazine 358 in onze webshop of bekijk hier de mogelijkheden voor een abonnement!


 


Bureaus

Marketing

Economisch