Fonk magazine live! Met alle SAN Accenten, een nieuwe female agency leader én mei-nominatie Coolest Dutch Brands

26-05-2023 (07:00) - Media

Esprix, SAN Accenten, Cannes Lions: het is het jaarlijkse Award-rijtje dat in mei-juni de revue passeert. Het gekke is: het verveelt nooit. Fonk neemt daarom een deep dive in de SAN Accenten 2022. De gamechangers van nu, New Kids on the Block en het Bureau van het Jaar voorop, delen in Fonk magazine 365 behalve hun drive, ook hun visie èn missie. lees hun stories vandaag in Fonk magazine!

Fonk magazine opent met deze uitgave een venster op het beste bureautalent van nu. En ook niet te missen: de lijstjes en namen van alle winnaars die op 25 mei in Hilversum het SAN-podium bevolkten bij de uitreiking van de SAN Accenten 2022.

Must read

Maar Fonk zou Fonk niet zijn als we niet nog wat meer te bieden hadden dan het dossier. En dus vertelt kopstuk Patritia Pahladsingh (Accenture Song) in de achtste aflevering van Female Agency Leaders haar verhaal en deelt ze wat de recente stap uit haar comfortzone voor haar betekent. Een echte must read!

Mei nominatie Coolest Dutch Brands

Daarnaast de mei-nominatie Coolest Dutch Brands 2023 met Hands off (my Chocolate), plus een nieuwe challenger story met TommyTomato, Lenovo’s ode aan graffiti en nog veel meer.

Koop Fonk magzine los of neem een abonnement

Wil je Fonk magazine lezen, mar heb je geen abonnement? Koop ‘m  los in onze webshop of ga voor een abonnement en ontvang jaarlijks 26 edities in print of digitaal.
 

Foto boven: Thierry Le Gouès uit 90's by Thierry Le Gouès


Bureaus

Marketing

Economisch