Met delicious. haal je kerst alvast in huis

24-11-2023 (18:25) - Media

Van hapjes tot winterpie en fantastische ijstaarten…met de homemade gerechten uit het extra dikke kerstnummer van foodmagazine delicious. krijg je als thuiskok  een tsunami aan ideeën gepresenteerd.

delicious.hoofdredacteur Karolien Van Dinter: “Tijdens onze kerstbrainstorm bedachten we wintersprookjes; more is more, zowel qua lekker eten als qua sfeer. De redactie ging los, de stylisten en fotografen haalden álles uit de kast en de testkeuken draaide op volle toeren. De tafels werden gedekt, betoverend vol kleur, bloemen, servies, kaarslicht en glaswerk. Met kopjes en bordjes waarvan je bijna zou geloven dat ze – als je even niet kijkt – wegwandelen en een gesprekje aanknopen met de theepot. Hibiscusbloemen gingen in champagnecoupes, we zetten royaal gebraad op tafel met de állermooiste bijgerechten. En toe fantastisch mooie en lekkere ijstaarten. Alles voor een delicious.kerst!”

Het extra dikke kerstnummer van delicious. ligt vanaf 22 november bij abonnees op de mat & is dan ook overal te koop voor € 9,45.
 


Bureaus

Marketing

Economisch