TikTok volgers kopen: de top 5 beste sites

18-11-2022 (12:22) - Media

Het is nog maar de vraag of TikTok in zijn huidige vorm nog lang zal blijven bestaan, maar zolang je heerlijk filmpjes kan maken en posten gaan we er natuurlijk gewoon mee door. Het is een heel fijn social media platform, want er kan van alles met elkaar gedeeld worden. Van gekke mash-ups tot coole dansmoves en van grappige filmpjes tot stukken uit cabaretvoorstellingen.

Honden, katten, kinderen en volwassenen hebben allemaal een TikTok account. De een met meer TikTok volgersdan de ander. Maar hoe doet die ene dat nu eigenlijk met die honderden volgers, terwijl jij leukere content maakt? Wist je dat je TikTok volgers kan kopen? Dit zijn de 5 beste sites om je TikTok World groots te maken. 

1. Like4you

Bij Like4you kun je op twee manieren je TikTok account een boost geven. Je kan TikTok volgers kopen die je profiel liken, maar ook likes voor je content. Hierdoor krijgen je filmpjes een hogere populariteitsstatus. Bovendien kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Begin klein met bijvoorbeeld 25 nieuwe volgers voor € 1,99 – de prijs voor het kopen van een leuke app – of kies voor groots en kies voor 1.000 nieuwe TikTok volgers voor € 15,99. Bij Like4you kun je tot 50.000 nieuwe volgers per keer aankloppen. Het enige wat je hoeft te doen is je account achter te laten, het aantal volgers of likes te kiezen en te betalen. Like4you doet de rest. Daarnaast is het zelfs mogelijk om echte reacties op je filmpjes aan te schaffen of te kiezen voor premium volgers. Of om likes, views, volgers en reacties voor andere social media platformen te kopen. 

2. Likes-kopen.nl

Bij Likes-kopen kun je volgers kopen voor TikTokvanaf € 1,95 voor 25 standaard volgers. Wil je premium volgers dan betaal je voor 50 stuks € 9,95. Premium volgers zijn geverifieerde TikTokkers of accounts met een grote fanbase. Dit biedt mogelijkheden om zelf nog meer likes, views en volgers te genereren. Ook bij Likes-kopen kun je terecht voor volgers voor Instagram en YouTube en is het mogelijk om reacties te kopen voor je TikTok content. 

3. Gebruiksnamen.nl

Bij Gebruiksnamen is het mogelijk om volgers, likes, views, reacties én het delen van content te kopen voor TikTok. Ook voor YouTube, Instagram, Facebook en Spotify is dit mogelijk. TikTok volgers kopen kan al vanaf € 1,49 (25 standaard volgers). Gebruiksnamen biedt je daarnaast de mogelijkheid om 100% echte gebruikers te kopen voor je TikTok account. Voor diezelfde 25 volgers betaal je dan € 6,99. Je hebt dan wel de garantie dat het om echte accounts gaat (en geen bots) en dat je te maken hebt met accounts die ook actief zijn op TikTok.

4. Socialfy.nl

Vanaf € 3,00 koop je bij Socialfly volgers voor TikTok. Maar heb je meerdere social media platforms waar je wel meer volgers wil hebben, dan kun je ook bij deze site terecht. Ze bieden 100% echte accounts, dus geen bots of nepaccounts, wat voor de geloofwaardigheid van je account ten goede komt. Je kan kiezen voor 100 tot 100.000 volgers die volgens de comments snel je profiel komen versterken. Daarnaast biedt het platform een aantal bonusvolgers per transactie. 

5. Fansoria.nl

Wanneer je volgers zoekt in verband met je social media marketingplan, dan ben je bij Fansoria aan het juiste adres. Naast het kopen van volgers kun je ook automatische hartjes genereren en TikTok views boosten. Bij Fansoria kun je je marketingmix uitbreiden met likes, volgers en views op Facebook, Instagram, YouTube en meer uit specifieke landen of juist internationaal. Ideaal voor bedrijven of als je je TikTok als een bedrijf wil runnen. 

TikTok volgers kopen

Waarom zou je volgers voor TikTok of andere social media platformen kopen? De reden is simpel: om gezien te worden. Of je nu voor je plezier TikToks maakt of voor een bedrijf, je wil gezien worden. Want gezien worden betekent dat men je gaat ontdekken en leuk vinden. Voor bedrijven geldt dan weer dat je in contact kan komen met potentiële nieuwe klanten. Voor individuele TikTokkers kan het een doorbraak zijn om influencer of een beroemd TikTokker te worden en wellicht betaald te worden voor je content. TikTok vindt het vaak niet gelaagd dat men de volgers koopt, maar het is zeker niet verboden om zo meer volgers naar je profiel te halen. Denk je er over om volgers, likes, views, reacties en meer te kopen? Dan zijn er genoeg legale websites waar je deze TikTok volgers kan vinden. Laat je profiel daarom groeien door TikTok volgers te kopen.


 

 


Bureaus

Marketing

Economisch