Top 1000 Allertijden brengt muziekhistorie naar Utrecht Centraal

Top 1000 Allertijden brengt muziekhistorie naar Utrecht Centraal

10-11-2023 (09:22) - Media

 Radio Veronica, de thuisbasis van de jaarlijkse en legendarische "Top 1000 Allertijden," opent ter gelegenheid van deze muzieklijst een pop-up fototentoonstelling en platenzaak op Utrecht Centraal.

Pop-up fototentoonstelling met een speciale focus op Golden Earring

Als onderdeel van de Top 1000 Allertijden presenteert Radio Veronica een opvallende pop-up fototentoonstelling met dit jaar een speciale focus op de legendarische Nederlandse rockband, Golden Earring. Als een van 's werelds langst bestaande Nederlandse rockbands, met meer dan dertig gouden en platina albums op hun naam, heeft Golden Earring een blijvende indruk achtergelaten in de muziekgeschiedenis.

Deze fototentoonstelling, samengesteld uit werk van verschillende Nederlandse fotografen, bestaat uit 45 foto's van bands en artiesten uit de Top 1000 Allertijden, met unieke beelden voor en achter de schermen.

Radio Veronica platenzaak - Een duik in zestig jaar popmuziek

Na het bewonderen van de fototentoonstelling kunnen bezoekers zich onderdompelen in zestig jaar popmuziek in de Radio Veronica platenzaak, gelegen vlakbij de tentoonstelling. Ontdek en bemachtig meer van de muzikale schatten die deel uitmaken van Radio Veronica's rijke geschiedenis. De fototentoonstelling is tot zondag 26 november dag en nacht voor iedereen te bewonderen. Je vindt de expositie ter hoogte van spoor 20-21. De platenzaak is elke dag van 08:00 tot 20:00 uur geopend.

Aankondiging van de Top 1000 Allertijden

De langverwachte Top 1000 Allertijden wordt van vrijdag 17 t/m vrijdag 24 november uitgezonden op Radio Veronica. Stemmen voor je favoriete nummers kan tot donderdag 16 november, 18:00 uur via de Radio Veronica website. 


 


Bureaus

Marketing

Economisch