Videoplatform HilversumTV brengt het beste uit 65 jaar tv

14-12-2016 (10:54) - Media

Iedereen die de beste programma’s uit 65 jaar publieke omroep wil zien kan vanaf vandaag terecht op HilversumTV. Dit nieuwe videoplatform brengt de kijker met één muisklik terug bij legendarische tv-programma’s als Swiebertje, Van Kooten & De Bie, Eén van de Acht of historische Journaaluitzendingen.


HilversumTV verzamelt de mooiste uitzendingen van de publieke omroep van de afgelopen 65 jaar en biedt ze aan in een eigentijdse, overzichtelijke vormgeving op internet. Een eenvoudige zoekfunctie brengt duizenden top-programma’s van toen binnen handbereik. De komende tijd wordt het aanbod dagelijks verder uitgebreid. Binnen enkele maanden zal het platform meer films en series bieden dan Netflix.


gratis

HilversumTV is gratis. Het is een particulier initiatief van media-ondernemer Richard Otto, die hiermee 'het oude kijken wil vernieuwen' en oude uitzendingen een tweede leven geven. 'Het zijn legendarische tv-programma's van de publieke omroep, die nog niks aan waarde hebben ingeboet. En die bovendien al door de belastingbetaler zijn betaald. De programma's zijn door particulieren of omroepen op YouTube gezet en wij hebben met HilversumTV het beste daaruit geselecteerd,' aldus Otto. 'Alles in hoge kwaliteit en alleen hele programma’s, geen fragmenten.'


HilversumTV is te vinden op hilversumtv.nl en is te bekijken op tv’s met internet, pc’s, tablets en smartphones. Binnenkort ook met een HilversumTV-app voor iOS en Android.


Bureaus

Marketing

Economisch