YouTube serie 'Sneaker Shopping' komt naar Complex Nederland

07-12-2021 (13:58) - Media

Sneaker Shopping, de populaire Youtube serie waarbij bekende artiesten sneakers gaan kopen met Complex, komt naar Nederland. In Sneaker Shopping geven rappers als Saweetie, Future, Pharrell Williams en meer duizenden dollars uit aan de meest exclusieve sneakers, terwijl ze geïnterviewd worden. Nu is het aan Complex Nederland om Sneaker Shopping uit te geven met lokale artiesten.
 
De Nederlandse versie van Sneaker Shopping wordt gepresenteerd door Youtuber/artiest Kleine John. Kleine John is een jong talent dat frisse energie naar de content en social media wereld brengt, wat aansluit op het doel dat Complex NL heeft voor de Nederlandse Sneaker Shopping.
 

Sneaker cultuur

Complex staat bekend vanwege het samenbrengen van verschillende culturen, waaronder de sneaker cultuur in de Verenigde Staten. Sneaker Shopping heeft inmiddels wereldwijd miljoenen views opgeleverd op Youtube en vele artiesten hebben hun opwinding geuit over de Nederlandse versie. De Youtube serie wordt onder andere gesponsord door G-Shock. Sneaker Shopping Nederland lanceert de eerste aflevering op 6 december 2021, met ADF Samski als de eerste gast.
 
"Sneaker Shopping is het bekendste format van Complex wereldwijd waar gasten als Pop Smoke, Cristiano Ronaldo, Kamala Harris en Billie Eilish allemaal langs zijn geweest. Het is een eer om dit legendarische format naar Nederland te brengen en de sneakercultuur hier op zo’n toffe manier te belichten" zegt Armin Shah, Creative Director bij Just Another Media Company.

Bureaus

Marketing

Economisch