Ziggo Sport start samenwerking met De Speld Sport

10-01-2022 (11:50) - Media

De Speld Sport, het sportieve broertje van satirisch medium De Speld, zal door Ziggo Sport worden ingezet op de maandagavond voor het televisieprogramma Rondo, waarin het voor een ferme lach moet zorgen. De samenwerking tussen Ziggo Sport en De Speld Sport wordt per direct van kracht.
 
Marcel Beerthuizen is sinds eind vorig jaar directeur van Ziggo Sport. Beerthuizen: "Bij de verhuizing van Rondo van de zondag naar de maandag waren we op zoek naar een frisse blik op het voetbalnieuws. De Speld Sport kan dat als geen ander. Iedere maandag wordt het programma Rondo afgesloten met een video-item van De Speld Sport. Ik verwacht dat vooral de neutrale kijker de grote winnaar wordt."
 
De Speld Sport-hoofdredacteur Jaap van de Venis: “Bij een rondo is het nooit leuk om in het midden te staan, zeker als je met grootheden als Ruud Gullit en Marco van Basten te maken hebt of als je een Jan van Halst tegenover je hebt staan. We zijn dus blij dat Ziggo Sport ons aan het einde van de aflevering heeft gezet."
 
In Rondo bespreekt presentator Wytse van der Goot samen met gerenommeerde namen als Ruud Gullit, Marco van Basten, Ronald de Boer, Jan van Halst en Youri Mulder alle ontwikkelingen in de voetbalwereld. Het programma is vanaf 20.30 uur te zien op Ziggo Sport en duurt tot 21.30 uur. Mensen die nog geen toegang tot Ziggo Sport hebben, hoeven niet te wanhopen. De dag na de uitzending verschijnt het item op de social media kanalen van dé sportzender van Nederland en Nederlands grootste sportsatirische website.

 


Bureaus

Marketing

Economisch