Impact on the Beach maakt Business for Good het nieuwe normaal

15-08-2022 (12:21) - Sustainable

Impact on the Beach is het business festival voor nieuwe initiatieven die samen de verandering vormen. Om te zien en ervaren dat het kan en hoe. De plek waar je andere impactmakers en -organisaties ontmoet. Een combinatie van kunst, muziek, theater, radicale verhalen, good food en De Inspirerende 40 van 2022.
 
Het programma vindt op 8 september aanstaande plaats in Scheveningen en neemt bezoekers mee langs de dynamiek van een stranddag. Impact on the Beach laat zien hoe verandering wordt gemaakt en dat geeft energie, ruimte voor inspiratie, nieuwe contacten en nieuwe initiatieven. Van, voor en met mensen uit de impactbeweging en iedereen die werk wil maken van business for good en maatschappelijke impact maken. Met een frisse mix van mensen uit organisaties die aan het begin staan en hen die al ver zijn. Van jonge en oudere organisaties. 
 

De inspirerende 40

Er zijn bekende sprekers, breakouts, gezamenlijke en individuele acties, muziek en er is de bekendmaking van de Inspirerende 40 2022. De Inspirerende 40 groeide de afgelopen 13 jaar onder de vleugels van agency for good  Synergie, uit naar een begrip dat voor veel organisaties een onderdeel is geworden van strategievorming.  De Inspirerende 40 groeide in de loop der tijd uit uit tot zo’n 220 deelnemers en is dit jaar voor het eerst onderdeel van Impact on the Beach.
 
Meer over Impacht on the Beach en het programma vind je hier
 

Initiatiefnemers

Impact on the Beach is een initiatief van Good’Up, Greenjobs, The Happy Activist, Change Inc., ImpactCity, The Shore, Artifex en Synergie.
 
 
Tickets zijn voor 295,- ex. BTW te verkrijgen op www.impactonthebeach.nl.