Appen met Ananda van Doorn over chique én tweedehands interieur

18-01-2023 (08:40) - Appen met

Vanaf komend weekend staat tweedehands interieurplatform Reliving met een pop up van bijna 100m2 in de Rotterdamse Bijenkorf. We appten met founder van Reliving Ananda van Doorn over deze samenwerking, en hoe een tweedehands interieur hip én duurzaam kan zijn. 

Status: - 

Gefeliciteerd met jullie samenwerking met de Bijenkorf! Hoe is dit zo gekomen?
Dank je wel! 3,5 jaar geleden zijn we gestart met Reliving om de meubelbranche te verduurzamen en tweedehands de standaard te maken. Hierbij geloven we dat partnerships cruciaal zijn om deze transitie te versnellen. Wij hebben contact gezocht met de Bijenkorf en zijn samen gaan kijken hoe ook zij een rol hierin kunnen spelen. Daar is deze pop-up in Rotterdam nu uitgerold.

Gaaf!
De Bijenkorf staat natuurlijk bekend om de trendy en chique interieurs, hoe gaan jullie dat combineren met de tweedehands pop up?

Klopt! Met Reliving willen we juist laten zien dat je tweedehands interieur kan toepassen in iedere woonstijl.
Om aan te sluiten in de Bijenkorf, hebben we een concept ontwikkeld wat de wereld van tweedehands samenbrengt met een chique en trendy interieur. Zo zul je er items vinden die volledig inspelen op de trends van 2023. Denk hierbij aan space age, memphis, brutalisme en wabi sabi. Alle items zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor het een unieke hoogwaardige gecureerde collectie van hoge kwaliteit.

Ik ben heel benieuwd!
Hoe cureren jullie de items? En waar vinden jullie de echte pareltjes?

Wij werken voor deze pop-up samen met een aantal van onze verkopers die het aanbod bij elkaar zoeken. Het aanbod komt echt overal vandaan. Denk hierbij aan internationale markten maar ook ontruimingen van woningen.

Dus echt stukken met een verhaal!
Hoe willen jullie blijven uitbreiden en de boodschap van Reliving verspreiden, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit blijven? Dat lijkt me best een uitdaging

Voor ons is de curatie op de website belangrijk. Iedereen kan de meubels aanmelden maar het gaat nog door een final check voordat het live gaat. Dit gebeurt nu nog handmatig maar uiteindelijk zal dit door AI worden gedaan.

Gaaf, klinkt als een mooie volgende stap
Bedankt voor je tijd Ananda en ik hoop jullie in veel interieurwinkels terug te zien (: