Appen met Annelotte over haar nieuwe rol bij Hammerfest

20-06-2023 (07:00) - Appen met

Binnen het managementteam van Amsterdamse creative agency Hammerfest hebben zich de afgelopen tijd behoorlijk wat veranderingen voorgedaan. Baba Touré verliet het team om als CEO verder te gaan. Annelotte Pera heeft de rol van managing director op zich genomen en appt met ons over haar nieuwe rol in het team.

Status: Available

Hi Annelotte! Dit is Maartje van Fonk
Ik kreeg je nummer door van Nicolette, heb je vanmiddag rond 13.30 even de tijd om te appen over je nieuwe functie bij Hammerfest? (:

Hi Maartje,
Wat leuk! Ik zit in MT meeting tot 14:00 maar heb daarna tijd. (:

Super, app ik je daarna even!
Ben ik weer! Heb je even de tijd voor wat vragen?

Yes!
Ik verwacht nog een telefoontje, maar hoop dat die net hierna volgt 

Top
Natuurlijk als eerste gefeliciteerd met jouw nieuwe rol bij Hammerfest (: Voel je je al helemaal thuis?

Dankjewel! Jazeker, ik voel mij al helemaal op m’n plek. Ik ben in mei begonnen maar er is een traject aan kennismaking aan vooraf gegaan. In die periode heb ik los van mijn gesprekken met Baba, Guy en Robbert-Coen ook met een aantal medewerkers van verschillende afdelingen kennis mogen maken om te zien of die klik er was van beide kanten.
Daarom voelt het alsof ik hier eigenlijk al langer zit. Door klik op zowel het persoonlijke als inhoudelijke vlak, voelt het heel natuurlijk om hier te zijn.

Mooi! Waarin heb je die klik gevonden bij Hammerfest?

De klik op persoonlijk vlak is voor mij het allerbelangrijkste, maar dat de kernwaarden van Hammerfest goed aansluiten bij wat ik belangrijk vind in mijn persoonlijke en zakelijke leven maakte dat ik mij heel erg op mijn gemak voelde om de rol van MD in te vullen bij dit bureau.

En, hebben jullie grootse plannen de komende tijd?
Het MT is natuurlijk al behoorlijk uitgebreid

Ja, ik ben heel erg blij met het MT. Zo'n mooie diverse groep, waardoor de verschillende perspectieven die iedereen aan tafel brengt veel opleveren voor ons als bureau. Voor mij persoonlijk is het de komende tijd vooral focussen op het MT, het team van Hammerfest en het verder leren kennen van de klanten. Maar er gaan zeker mooie ontwikkelingen aankomen de tweede helft van dit jaar.

Ik ben benieuwd wat we kunnen verwachten
Wat levert jou op dit moment het meeste inspiratie op?

Het team hier! Er zijn zulke inspirerende initiatieven waar zij mee komen. Zo is er elke maand een perspective sessie, waarbij twee teamleden op vrijwillige basis delen welke momenten/personen in hun leven bepalend zijn geweest. Daar leer je elkaar beter door kennen, maar ook geeft dat een kijkje in ieders cultuur en achtergrond. Maar ook de inspiratie die wekelijks gedeeld wordt door het team op het gebied van D&I, AI en de laatste ontwikkelingen op social gebied.

Nice!
Hoe zie je die inzichten terugkomen in jullie projecten?

Het team is echt een weerspiegeling van de maatschappij en de huidige tijdgeest qua cultuur en mensen. Door die verschillende inzichten brengen we echt een ander geluid aan tafel. We kennen niet alleen de doelgroep, maar zijn het in veel gevallen zelf.

Mooi! Ben benieuwd wat we allemaal van jou/jullie team zullen gaan zien (:
Heel erg bedankt voor je tijd en reacties!

Graag gedaan en jij ook bedankt!
Graag gedaan!