Nieuwe Managing Director voor D&B Eventmarketing

Nieuwe Managing Director voor D&B Eventmarketing

19-03-2024 (15:12) - Bureaus

D&B Eventmarketing benoemt Josine Verbeek tot Managing Director. Samen met Creatief Directeur Jorryt van der Haar en Commercieel Directeur Ilka Timofei runt Josine de dagelijkse operatie van D&B Eventmarketing, dat sinds begin vorig jaar met het digital experience bureau FX Agency onderdeel uitmaakt van de Daymakers groep.

Josine, die 18 jaar geleden na haar studies Bestuurskunde en Eventmanagement en haar stage bij EY als junior eventmanager bij D&B terecht kwam, ontwikkelde zich van Eventmanager naar Operationeel Directeur en nu dus Managing Director bij het eventmarketingbureau in Hilversum.

Oprichter en mede-eigenaar van D&B Eventmarketing Pieter Bas Boertje zal zich, samen met de oprichters Niels Janssen en Peter Zijlstra van FX Agency, meer gaan richten op de verdere groei en ontwikkeling van Daymakers, de bureaugroep die belevenissen creëert waarbij de grenzen tussen live en digital verdwijnen. In het afgelopen jaar heeft Daymakers veel nieuwe opdrachtgevers aan haar klantportfolio toegevoegd, waarmee de synergie van het samengaan bevestigd wordt.

Pieter Bas vertelt enthousiast: “Josine is een mooi voorbeeld hoe medewerkers zich binnen ons bureau kunnen ontwikkelen, dat maakt me trots. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons ambitieuze MT met ons 39-koppige team onze loyale opdrachtgevers nog beter gaat ondersteunen met al hun uitdagingen.”

Josine voegt hier aan toe: “In 2006 kwam ik voor het eerst bij D&B tijdens een relatie-ontvangst. Het was liefde op het eerste gezicht. Nu mag ik met ons MT leiding geven aan de ambitieuze plannen van D&B. De afgelopen 18 jaar zijn voorbij gevlogen en ik kijk enorm uit naar alle mooie en uitdagende projecten en plannen die voor ons liggen!”


Media

Marketing

Economisch