Backbase sluit overeenkomst met Danske Bank

Backbase sluit overeenkomst met Danske Bank

11-01-2024 (14:28) - Economisch

Backbase, wereldwijd marktleider in Engagement Banking, heeft een overeenkomst gesloten met Danske Bank, een Scandinavische bank gevestigd in Kopenhagen, Denemarken.

De overeenkomst biedt Danske Bank toegang tot Backbase’s Engagement Banking Platform, dat de komende jaren geleidelijk zal worden geïmplementeerd in alle digitale kanalen. Dit stelt Danske Bank in staat klanten een steeds betere digitale klantervaring te bieden. De verbeterde flexibiliteit maakt het mogelijk om de bedrijfsactiviteiten af te stemmen op de klantreizen. 

Digitale bankervaring

Frans Woelders, Chief Operating Officer bij Danske Bank: “Deze samenwerking is een bewijs van onze klantgerichtheid en ons streven om de beste digitale bankervaring voor de toekomst te bieden. Een nieuw platform dat werkt via de webbrowser, mobiele apps en onze adviseurstools is een van de ambities in de Forward ’28-strategie van Danske Bank. De overeenkomst met Backbase is de volgende stap om die ambitie te verwezenlijken.”

Hoger niveau

Christian Bornfeld, Head of Personal Customers en Financial Crime Risk & Prevention: “Dit platform stelt ons in staat de interactie met klanten via onze digitale oplossingen naar een hoger niveau te tillen en sneller dan ooit nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Zo wordt het mogelijk om meer gemak en personalisatie te bieden aan onze klanten met geweldige inzichten, meer proactiviteit en eenvoudige toegang tot hulp en advies.”

Jouk Pleiter, Founder en CEO van Backbase: “We zijn blij om onze samenwerking met Danske Bank aan te kunnen kondigen, een transformatieve samenwerking die de toekomst van bankieren zal herdefiniëren. Samen zullen we een bankbreed, digitaal transformatieprogramma implementeren en de klantervaring van Danske Bank naar nieuwe hoogten tillen.” 


Bureaus

Media

Marketing