Wayflyer krijgt $253 miljoen schuldfinanciering van Credit Suisse

Wayflyer krijgt $253 miljoen schuldfinanciering van Credit Suisse

06-09-2022 (10:29) - Economisch

Wayflyer, het groei- en financieringsplatform voor eCommerce-bedrijven, heeft een schuldfinanciering van $253 miljoen bij Credit Suisse op weten te halen ($200 miljoen plus $53 miljoen mezzanine financiering). Met dit bedrag kan Wayflyer eCommerce-bedrijven ondersteunen om hun groei en cashflow te verbeteren.

Met deze schuldfinanciering vergroot Wayflyer haar productiecapaciteit en verbetert haar liquiditeit. Zo kunnen eCommerce-bedrijven die hun liquiditeit en operationele veerkracht willen verbeteren, ondersteund blijven.

Vraag naar betaalbare financiering

Met deze schuldfinanciering zal Wayflyer de meest scherpe tarieven aan klanten in de VS en West-Europa kunnen bieden. En dat is nodig, want de omzet uit de eCommerce-sector in 2023 zal naar verwachting de $6,2 biljoen aantikken en de vraag naar betaalbare financiering blijft alsmaar groeien.
 

Een vertrouwde partner willen zijn

Aidan Corbett, mede-oprichter en CEO van Wayflyer: “eCommerce-bedrijven hebben nu, meer dan ooit, toegang nodig tot eerlijke, flexibele en betaalbare financieringsoplossingen van een vertrouwde en veerkrachtige partner." [..] "Op praktisch niveau helpt deze schuldfinanciering ons doel te ondersteunen om onze klanten oprechte voorwaarden en de beste tarieven te bieden, terwijl Wayflyers niet aflatende inzet om een ??vertrouwde partner te zijn wordt bevorderd, ongeacht de impact van bredere economische omstandigheden op de markt."
 
Deze schuldfinanciering volgt na een schuldfinancieringsovereenkomst van $300 miljoen met J.P Morgan in mei 2022
en een succesvolle Series B-ronde in februari 2022, waarbij $150 miljoen werd opgehaald en waarna Wayflyer is gewaardeerd op $1,6 miljard.

 


Bureaus

Media

Marketing